Kerk op het web Kerk op het web
Ook op  www.biblija.net  en  www.statenvertaling.net  vindt u veel achtergrondinformatie over de bijbel naast verschillende vertalingen.
Er is ook een nieuwe website om jongeren warm te maken voor het predikantschap:www.domineeworden.nl. Deze site won kortgeleden de Webfish Award, een prijs die wordt toegekend aan de beste christelijke bijdrage op het internet binnen het Nederlandse taalgebied. (vergelijkwww.webfishawards.nl)
Natuurlijk blijft de site www.pkn.nl bruikbaar voor allerlei informatie over de Protestantse Kerken in Nederland. 
Ook zijn er allerlei pagina's die informatie en materiaal bieden voor kindernevendienst en jeugdwerk. Bijvoorbeeld: www.kinderdienst.nl  www.sgonet.nl  www.nzv.nl ; en www.jop.nl
Veel praktische tips, ideeën en projecten op thema en leeftijdsdoelgroep gerangschikt, vindt u opwww.idee-en-kerk.nl Deze site is een initiatief van de stichting Leve de Kerk, die zich richt op vitalisering van geloofsgemeenschappen via het internet.
De site www.spiritualiteit.net biedt allerlei gebeden, citaten, gedachten en gedichten.

De beste introductiepagina die de weg wijst naar veel meer pagina's van christelijke organisaties en kerken, kunst, jeugdwerk en spiritualiteit is: www.christendom.startpagina.nl. 
Veel surfplezier, ds. Edward Kooiman
terug