Welkom op de website Welkom op de website

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Heiloo. We proberen u zo goed mogelijk te informeren over het wel en wee van onze gemeente, die ongeveer 1050 leden telt.

Iedere zondag hebben we een samenkomst, die om 10.00 uur begint en ongeveer een uur duurt. Bij de orde van dienst kunt u zien welke voorganger op die zondag de dienst leidt.  Na afloop kunt u gezellig koffie komen drinken en wat napraten. U hoeft geen lid te zijn om de diensten te komen bezoeken. We vinden het leuk, als u een keer wilt komen kijken, hoe de zondag gevierd wordt.
Er is iedere zondag opvang mogelijk voor de kinderen, de kleinsten gaan meteen naar de crèche en de groteren gaan eerst mee de kerk in en gaan na enige tijd naar hun eigen kindernevendienst.
Voor tieners is er een aparte groep, zij appen elkaar om samen te komen en doen een aantal keer per jaar projecten.

lees meer »
 
Nieuws voor de gemeente: Kracht om te veranderen Nieuws voor de gemeente: Kracht om te veranderen
Wellicht hebben jullie deze posters gezien langs de weg in Heiloo.  Deze beweging is een groep mensen, die in Nederland probeert het gesprek aan te gaan met mensen over het geloof. Nu is de focus gericht op Noord – Holland. In Heerhugowaard is men al geweest, Alkmaar staat op de lijst.
In Heiloo komt dinsdag 7 mei een groep van 5 mensen uit Amerika aan om samen met een zendingsechtpaar uit Heiloo een week lang in Heiloo het gesprek over het geloof aan te gaan met de bevolking van Heiloo. Men doet dat door te bidden voor het dorp, kaartjes uit te delen met vermelding van de website en de activiteiten in ons dorp  en te verwijzen naar gespreksgroepen, kerken of evangelie gemeenten. Al hun activiteiten zullen ook te lezen zijn in de Uitkijkpost.

Klik op de onderstaande afbeelding om verder te lezen of klink op 'Lees meer' onder de afbeelding. 


 
lees meer »
 
Kerkblad download Kerkblad download

               


   download hier
 
Orde van dienst Orde van dienst
download hier
 
Rond de waterput Rond de waterput

Voor de activiteiten georganiseerd door Rond de Waterput: Klik hier
 
Privacystatement Privacystatement
Klik hier voor het privacystatement