Welkom bij de Protestantse Gemeente te Heiloo Welkom bij de Protestantse Gemeente te Heiloo

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Heiloo. We proberen u zo goed mogelijk te informeren over het wel en wee van onze gemeente, die ongeveer 1050 leden telt.

Iedere zondag hebben we een samenkomst, die om 10.00 uur begint en ongeveer een uur duurt. Bij de orde van dienst kunt u zien welke voorganger op die zondag de dienst leidt.  Na afloop kunt u gezellig koffie komen drinken en wat napraten. U hoeft geen lid te zijn om de diensten te komen bezoeken. We vinden het leuk, als u een keer wilt komen kijken, hoe de zondag gevierd wordt.
Er is iedere zondag opvang mogelijk voor de kinderen, de kleinsten gaan meteen naar de crèche en de groteren gaan eerst mee de kerk in en gaan na enige tijd naar hun eigen kindernevendienst.
Voor tieners is er een aparte groep, zij appen elkaar om samen te komen en doen een aantal keer per jaar projecten.

lees meer ┬╗
 
Tickets voor de kerkdienst Tickets voor de kerkdienst
Vanaf begin juli mogen we weer samen komen in de Ter Coulsterkek.
Om het aantal personen te kunnen monitoren, willen wij graag dat u zich opgeeft voor de kerkdiensten.
Dit kan via de onderstaande link.

U kunt vanaf heden voor alle diensten tot en met begin september kaartjes reserveren.
Uiteraard zijn de kaartjes gratis.
Kaartjes voor de diensten hoeven niet geprint of meegenomen te worden. 

Lukt het niet om via de website te reserveren, bel dan op vrijdag tussen 19.00-20.00 of zaterdag van 10.00-12.00 naar 
Fia Brouwer de Koning: 06 20015929
Jan Bras: 06 21274281

Link naar de kaartjes website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kerkdienst-108421802530
 
 
Laatste nieuws Laatste nieuws
Op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Klik hier

 
 
Bericht 25-05-2020: Vierde bericht rondom het Corona virus Bericht 25-05-2020: Vierde bericht rondom het Corona virus

Vanaf 15 maart heeft de uitbreken van de coronacrisis grote invloed gehad op ons kerkelijk leven. Kerkdiensten zijn alleen on-line te beluisteren. Pastoraat en overleg geschiedt vooral per telefoon en e-mail.

Op woensdag 6 mei heeft de regering versoepelingen afgekondigd die ook betrekking hebben op ons kerk-zijn. In de kerkenraad is besloten om de maand juni door te gaan met online vieringen en de tijd te gebruiken om te komen tot een verantwoorde manier van het opstarten van de kerkdiensten waarin gemeenteleden weer welkom zijn. Er zijn nogal wat restricties en dat vraagt een goede doordenking. Het rooster van voorgangers vindt u in het Kerkblad.

Om toch de gelegenheid te bieden om de kerk te bezoeken wordt de Ter Coulsterkerk opengesteld voor mensen die individueel een moment van verstilling zoeken en een kaarsje aan willen steken. De kerk is vanaf 25 mei open op maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 - 13.00 uur. Zie voor meer informatie onder ‘Nieuws’.

Nu u toch op onze website bent nodigen wij u uit om een boodschap achter te laten onder de button ‘contact met elkaar’. Het zijn berichten die iedereen kan lezen, dus denk om de privacy. Het kan gaan om een groet, opmerking of bemoediging aan elkaar en de lezers.

We maken plannen voor een vervolg en werken aan het opstarten van onze activiteiten maar de onzekerheid is nog niet voorbij. Houd moed, heb lief, staat op de vlag die bij de kerk hangt.

Daartoe roepen wij onszelf en elkaar op.

 
In contact met elkaar In contact met elkaar
Het zijn bijzondere tijden.
Om elkaar een hart onder de riem te steken, hebben we vanaf 1e Paasdag de mogelijkheid om een boodschap voor elkaar achter te laten.
Dit mag een specifieke wens voor iemand zijn of voor juist iedereen.

Het 'in contact met elkaar - platform' kunt u vinden door hier te klikken of via 'Kerkdiensten' --> 'In contact met elkaar' 
Vervolgens klikt u op 'Schrijf een nieuw bericht'.