Wishful Singing met Winterlicht Wishful Singing met Winterlicht
Kerstklassiekers en betoverende oude en nieuwe muziek.
Vrijdagavond 20 december 8 uur in de Witte Kerk

Het female a cappella ensemble Wishful Singing brengt een kerstprogramma, met veel geliefde traditionals uit Engeland, Wales, Vlaanderen, Noorwegen en Duitsland.
Er wordt ook Gregoriaans gezongen, evenals Franse religieuze muziek. De presentatie en de klokheldere zang van de zangeressen van Wishful Singing zijn de belangrijkste ingrediënten van de avond.  

Het ensemble Wishful Singing treedt regelmatig op zowel in Nederlandse als op buitenlandse podia.
Het vergroot doelbewust en actief het repertoire voor female a cappella door regelmatig opdrachtcomposities te verstrekken. Daarnaast werkt het veelvuldig en in allerlei verbanden samen met andere musici, artiesten en jong talent.

De individuele kwaliteit van iedere zangeres vormt de basis onder hun gezamenlijke zuiverheid, harmonie en balans. Gecombineerd met hun collectieve talent voor timing en droogkomische mimiek, maakt dat Wishful Singing toonaangevend is in haar genre.

Recent is door Wishful Singing de CD “What about Mary”? uitgebracht waarop bezongen wordt Maria in al haar verschijningen, als moeder, als muze, Maria als afspiegeling van alle vrouwen…

Tickets bestellen kan telefonisch (0645184525) of per email: of via de website www.concertenwittekerk.nl
 
terug